De eerste artiesten voor Pump Up The 90s editie 31 zijn bekend: Paul Elstak en de Party Animals!

Op 30 november 2024 is het zover: de 31e editie van Pump up the 90s! Dit jaar belooft weer een onvergetelijk spektakel te worden en we kunnen met trots de eerste twee artiesten aankondigen die de avond op stelten zullen zetten: Paul Elstak en de Party Animals!

 

Paul Elstak, de koning van de happy hardcore, zal het publiek meenemen op een reis terug in de tijd met zijn legendarische nummers zoals “Rainbow in the Sky” en “Luv U More”. Met zijn aanstekelijke beats en onmiskenbare stijl zal hij ongetwijfeld de zaal op zijn kop zetten. Daarnaast hebben we de Party Animals, bekend van hun hit “Have You Ever Been Mellow”. Deze Amsterdamse groep brengt gegarandeerd feest en nostalgie en zal het publiek laten meezingen en dansen op hun bekende nummers.

Opstapplaatsen bussen in september bekend

Ook dit jaar zullen er weer diverse bussen van Brookhuis rijden naar de Evenementenhal Hardenberg. Deze opstapplekken worden de tweede week van september bekend gemaakt, zodat iedereen makkelijk, veilig en droog naar Pump up the 90s kan reizen. Houd onze website en social media in de gaten voor updates hierover!

Binnenkort meer artiesten onthuld

Binnenkort maken we meer artiesten bekend, inclusief de line-up voor de beruchte duikbootarea, ook wel bekend als de hardstyle area. Daarnaast zijn er nog tickets beschikbaar. Zorg dat je op tijd je tickets bemachtigt om zeker te zijn van een plek op dit fantastische feest. Beleef de magie van de jaren ’90 opnieuw op 30 november 2024 bij Pump up the 90s! We zien je daar!

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

On Key

Andere berichten

Scroll naar top